Roligt att ni tittar in

torsdag 26 juni 2008

ACK VÄRMELAND DU SKÖNA


Nu är det några dagar sedan jag bloggade. Håller på med släktforskningen och tog ett korttidsabonnemang (10 dagar) på Genline vilket gör att det gäller att hitta så mycket som möjligt.
Trodde inte att forskningen skulle skapa så många tankar och mardrömmar. Tankarna går till kvinnor som föder 11-12 barn och prästen noterar med stora bokstäver att fem av dom är idioter. Mannen hade det säkert för bedrövligt på sitt sätt. Detta är ändå på slutet av 1800-talet. Så så länge sedan var det inte. Ett stort tack för P-pillret.

Hörde igår att EU har lagt ett förslag om att bloggare inte ska få vara anonyma och ska kontrolleras.Tror att det börjar bli dags att hålla sig lite bättre informerad om vad gubbarna där hittar på. Dom håller på att hinna ifatt vårt land ifråga om inskränkningar av yttrandefriheten.

Är jättestolt över mina rötter från Värmland.

1 kommentar:

Eleonor (Elle) sa...

Ack värmeland Du sköna.. o så vidare .. Det är klart Du ska vara stolt att ha dina rötter där ... *L*
Ja, jag är också orolig för all denna kontroll på oss.. däe den behövs ska det ju vara lätt att gå in o kontrolera .. o inte ta veckor ianspråk för att få ett medgivande -.. men alla... NEJ , där går verkligen gränsen ... Det värsta är väl att vi snabbt blir vana vid att bli kollade o struntar i det ,.... Vi borde verklign engagera oss mera i saker o ting .. o uinte vara så förbaskat rädda av oss...
ha det nu gott trots regnet ... Kram...